Zacke | Visst är det vackert vinnare av Manifest!
1313
post-template-default,single,single-post,postid-1313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2,vertical_menu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Visst är det vackert vinnare av Manifest!

Visst är det vackert vinnare av Manifest!

zacke manifest galan prisIgår fick min debutskiva Visst är det vackert priset för årets hiphopManifestgalan. Förbannat roligt! Det var riktigt nervigt att sitta och vänta på prisutdelningen. Faktiskt riktigt skoj att få ett kvitto på att plattan nått fram till folk och fä. Nu är det bara att nöta på och fortsätta skriva på min nya musik – priset känns verkligen som en sporre.

Motiveringen: Resan gick från norrbottens residensstad där han var på galej med Anna, till Stockholms västerort för att få spelas på radio. Hans småstadsblues går hem oavsett om du är amerikan eller tillhör en förlorad generation. Visst är det vackert är en solid och genomarbetad debutskiva från första till sista spåret. Äntligen står det 1000-1 till idioterna. Vinnaren av årets hiphop är Zacke! med skivan ”Visst är det vackert”!

6 Comments
 • Phille

  2011/02/05 at 16:37

  Grattis, rätt vinnare!

 • […] This post was mentioned on Twitter by Johan Sjökvist, Zacke. Zacke said: Visst är det vackert vinnare av Manifest!: Igår fick min debutskiva Visst är det vackert priset för årets hiphop… http://bit.ly/emjPkb […]

 • Marvil

  2011/02/05 at 17:16

  Grattis!

 • Pierre

  2011/02/05 at 19:14

  Grattis! Well deserved, young chap.

 • Pite-Chrille

  2011/02/06 at 02:19

  Gryyyyymt! Grattis som fan min vän!!

 • sara

  2011/03/15 at 17:56

  GRYMT!

Post a Comment