Zacke | Alaska
2038
post-template-default,single,single-post,postid-2038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2,vertical_menu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Alaska

Alaska

hjortron_logga

Ny grupp! Vid namn Alaska. Jag och Johan Reinhardt med Mördar-Anders som producent. Första singeln heter Bomberjacka och kommer 18:e April. Loggan ovanför har gjorts av Shahin Haghjou. En riktigt oväntad krock skedde dock då “Håll det äkta” ett hardcore-band från Umeå också kört på ett hjortron som liknar en granat. Detta var dock helt omedvetet, men allt är utrett. No beef i Norrland!

Zacke och Movits!-Johan startar duo.

Luleås nya superduo.

Rasistiska krafter vill stjäla symboler.

Lika som bär logokrock mellan Norrlandsband.

Hjortronsymbol har fått tvilling.

No Comments

Post a Comment