They say hiphop was born in the Bronx

Det har varit en del efterfrågan kring t-shirten vi har på oss i videon till “Spela mig på radion”. “They say hiphop was born in the Bronx but the Bronx was born in Sweden” lyder trycket. För de som undrar så syftar texten på svensken Jonas Jonson Brunk som var den förste bosättaren i området som senare skulle bli känt som The Bronx. Marken kallades av folk där för Bronk’s Land och så småningom bara Bronx. Nu går det iaf att beställa T-shirten. 249 kr + frakt. Finns i storlekarna S,M,L,XL och i färgerna blått och rött. Beställningen skickar ni till shop@movits.se

Här kan ni kika in t-shirten:: They say hiphop was born in the Bronx

3 Comments
 • evelina

  2010/11/30 at 21:12

  fett fet!
  går de fortfarande att beställa någonstans? Skickar man fortfarande mejl till shop@movits.se? 🙂

  tacksam för svar och tack på förhand!

  har googlat, men hittar dock inget.

 • Zacke

  2010/12/07 at 11:54

  Tyvärr så går det inte att beställa den t-shirten längre.

 • evelina

  2010/12/09 at 18:04

  attans rarbarber. 🙁
  Aja, tack iallafall. 🙂 Ha ett bra liv och keep up the good work.
  okej behöver inte låta så cool.. ha ett bra liv och ps ja älskar din musik!!!! och skivan är så sjukt jävla bra rakt igenom. Dock är jag fattig student och inte köpt den ännu, men så fort julen är över så har jag också en i handen. lever på spotify sålänge och där spelas den flitigt iallafall.
  Hoppas på en spelning i närheten någon gång innan jag hinner avlida!
  tills dess, nöjer jag mig med youtube 🙂

Post a Comment