Visst är det vackert

Mixningen gjordes för ett par månader sedan uppe i Luleå. Mastringen gjordes helt klar för 3 veckor sedan på Cosmos mastering i Sthlm. Omslaget blev klart för ett par dagar sedan. Jag kan ännu inte ge ett exakt datum… men mitt 13-spåriga debutalbum kommer att släppas i början av November. Albumet heter “Visst är det vackert”. Mördar-Anders, som även producerar Movits!, står för produktionerna. Den låter inte som någon annan svensk hiphop. Jag är väldigt stolt!

2 Comments
 • Sergio Dahlqvist

  2010/01/18 at 22:04

  Yes sir! du har all rätt att vara stolt , musiken som kommer ur dig är precis som du beskriver den … jävligt egen hiphop.. du gör det grymt o flyter bra på skiva:).. ser fram emot det som kommer .. håller med dig ” Visst är det vackert” också solt över att ni nu är nere o representerar våt fina land nere i staterna . Keeep up the work så har jag Öppet Idag ! peace

 • Sergio Dahlqvist

  2010/01/29 at 18:06

  Tja Mannen!

  Var inne på en blogg jag följer där människan som har bloggen hade gjort en recension av “Visst är det vackert” o dom hade också lagt upp en spellista på skiten .. har nu lyssnat o fan mannen, du kommer kunna ta sverige med storm det är riktigt fett album för att vara debuten …jävligt välarbetat o det hörs … Grymt resultat! Peace

Post a Comment