Oskar Linnros – Vilja bli

kihlenDen lackerade mannen till vänster är min compadre Oskar “Kihlen” Linnros som nu släppt sitt debutalbum “Vilja bli”. Vid en första lyssning på Spotify känns det riktigt bra, trots att han har en hel del att leva upp till. Denna platta kommer snurra friskt hos mig. Nu till en början håller jag låtarna “25“, “Debut” och “Annie Hall” högt. Om någon har missat så har vi ju gjort låten Förlorad generation tillsammans.

Nu så, in med er snabbt och lyssna på hans platta på Spotify! Oskar Linnros – Vilja bli

1 Comment
  • Mikael

    2010/06/15 at 18:53

    Håller med till fullo faktiskt. Gillade singlarna riktigt mycket när dom kom. När jag först lyssnade på skivan fick jag svårt att få en helhetsbild utav den, men den växer bara ju mer jag lyssnar på den.
    Kul att Danne släpper till hösten för övrigt!

Post a Comment