Comedy Central

Zacke Comedy Central
Ian Sterns som signade mig på det amerikanska skivbolaget 59 North Records har nu börjat med promotion av min skiva Visst är det vackert i USA. Han har pumpat ut Facebook ads och annan reklam. Det grymmaste är att han fått upp en länk till min skiva på Comedy Centrals hemsida. Stort då hemsidan har 10 miljoner unika besökare per månad, och säkert ännu mer just nu då det är midterm election snart.

1 Comment
  • alex

    2010/10/22 at 19:26

    Jävligt nice! Movits slog ju nästan två flugor i en smäll genom att bli stora i USA. Dom blev ju först kända i Sverige just då, och att på ett år gå från relativt okänt band till att spela på Skansen är ganska stort!
    Hoppas bara samma sak sker för dig, för du förtjänar det minst lika mycket som dom!

    Sen är det även bra att amerikanarnas öron exponeras för lite nyttig musik.

Post a Comment