Daniel Adams Ray – rappa igen?

Daniel adams ray svart,vitt och allt däremellan
Bra jobbat Danne! Jag håller med alla hyllande recensenterna. Svart”, vitt och allt däremellan är en helgjuten platta! Mina favoritlåtar är Svart, Vitt och Medan vi faller. Precis som med Oskar Linnros platta så känns inte övergången till ett popsound på något sätt krystat eller onaturligt. Undrar däremot om Danne i längden blir less på alla jämförelserna med Oskar, i och för sig kanske de båda forna Snookarna blir less på det. Det är den allra enklaste ingången för journalisterna, kanske för mig med.

Som den rappare man är så väcks däremot ett par frågor. Hur skulle Vilja bli och Svart, vitt och allt däremellan låta om det var två stycken helgjutna rapskivor? För egen del låter det väldigt lockande. Skulle då dessa hypotetiska skivorna någonsin bli lika populära och få samma mediala genomslag? På gott och ont har den svenska popscenen blivit rikare samtidigt som rapscenen blivit fattigare. Men den största frågan som väcks är: kommer Oskar Linnros och Daniel Adams Ray någonsin göra skivor (separat eller tillsammans) där de rappar igen?

4 Comments
 • Jakob

  2010/11/08 at 17:07

  Jag tror att danne kommer rappa snart igen. Redan på den här plattan hör man att han har svårt att lämna rappen helt, vilket jag diggar, han har lixom inte lämnat rimmen.
  Oscar tror jag dock vi har hört rappa för sista gången, tyvärr, med tanke på att han var en av sveriges bästa enligt mig!

 • Felix

  2010/11/08 at 18:52

  Jag håller med men tycker dock Oskar Linnros platta är strået vassare. Daniels skiva har 3 starka låtar resten låter lite likadant eller ganska tråkigt.

  Oskar for president

 • veronica

  2010/11/08 at 21:59

  Oskar vill inte har någonting med rap göra, känns det som. och jag har fortfarande en osäker känsla om Danne ens kommer göra en andra skiva, faktiskt.
  Glädjen om dem gjorde ens någonting litet tillsammans skulle vara överväldigande dock!

 • Max

  2014/01/23 at 02:15

  Kul såhär 3 år senare så har båda släppt nya skivor, där Danne har med rap på sin, och Oskar rappar i remixen av Från balkongen. 🙂

  Zacke, hade du inte kunnat snacka med antingen Oskar eller Danne och släppa en riktigt fet rap singel? 🙂

Post a Comment