Manifestgalan nominerad

manifestgalan logo 2011Jag var ganska besviken när jag inte fick en P3-Guld-nominering. Grammis har plockat bort kategorin hiphop och ersatt den med Urban/Dance (känns det särskilt 2011?) så där förstod man att det inte var läge. Däremot är jag väldigt glad över att kunna meddela att jag och min debutskiva Visst är det vackert är nominerade till Manifestgalan, kategori hiphop. Något av en upprättelse – bara att hålla tummarna för mig.

Manifest är Sveriges oberoende musikpris, arrangerat av Sveriges oberoende musikproducenter (SOM). För nionde året i rad delar de ut pris till de artister i respektive kategori som våra jurygrupper röstat fram.Den 4:e februari 2011 arrangerar SOM 2011 års upplaga av ManifestgalanNalen i Stockholm. Då delas priser ut till de artister som vunnit i respektive kategori.

2 Comments
  • Tess-Angelica

    2011/01/18 at 00:16

    Grattis! Hoppas att du vinner! Din musik är grym! Kommer det någon ny låt snart?

  • Rickard

    2011/01/21 at 18:46

    Det är väldigt synd och egentligen ganska obegripligt att de, i folkets tjänst, som påstår sig känna svensk musik fortfarande låter hiphopen sitta vid barnbordet. Under Markoolio och Latin Kings-eran var det kanske befogat, men när du med Movits! och gänget utgör den falang som hiphopare med andra intressen än graden av respekt i kvarteret så längre har väntat på, är det inte mycket mer än stroppig konservatism som osar kring kröningen av Stor som årets hiphopare. Nej, den musikaliska dimension som ni tillför världsmusiken är så mycket större än detta. Så mycket viktigare än klubben för inbördes beundran av inavlad svensk pop. Inte för att det är dåligt, men ni förtjänar så mycket mer strålkastarljus.

Post a Comment